Моят списък с блогове

 • Magi 60-60sm acrylic on canvas 2012 - Маги 60-60 см.акрил 2012 . Обичам да рисувам познати лица ,затова и повечето ми неща са на мои близки.Имам още един неин портрет,който подарих на родителит...
  Преди 5 години

Всичко за мен

Моята снимка
London, Bexleyheath, United Kingdom
Здравейте,казвам се Диана и рисувам откакто се помня .Картините които рисувам са предимно реалистични ,по този стил съм се запалила напоследък.Портретите които съм направила са главно на моето семейство и приятели . Работя с акрил ,аерограф и обикновенни четки.Приятно прeкарване!!!

събота, 22 октомври 2011 г.

Момчешки му работи....
Тези картички бяха за рожденният ден на едни сладурчета ,две годишни близначета.Майката им  се зарадва за децата незнам,но са мънички още .Моите момчета държаха да ги дам на майката да не ги развалят малчовците,така и направих.Това са първите момчешки картички които правя и да си призная ми беше много трудно да се въздържам да не изпозвам цветчета и там подобни украси.

4 коментара:

 1. Оооо, в какъв прекрасен творчески вихър си! Много са сладурски тези картички и си се справила с момчешката визия! Хареса ми идеята за пожелание-копче, супер е!

  ОтговорИзтриване
 2. И предишните са много сладки, но тези са още повече! И на мен са ми трудни мъжките и момчешки картички и затова се възхищавам много като видя някоя толкова хубава. Поздравления!
  Не е лошо да махнеш проверката с дума на коментарите, че е голяма досада.

  ОтговорИзтриване
 3. :) Страхотни картички си показала и тези и предишните 2! Много се радвах до сега на оцветяването на картинките. Личи си, че си художничка. Красиви са!
  Само бих те посъветвала да прегаряш със запалка крайчетата на панделките, за да не се разнищват. :)

  ОтговорИзтриване
 4. Маги,благодаря за съвета да си призная ме домързя !
  Течето,Мис Емералд и на вас голямо МЕРСИ!Само да разбера как и го махам .

  ОтговорИзтриване

Popular Posts

Последователи

Архив на блога

Общо показвания

Търсене в този блог

Етикети

Възникна грешка в тази притурка

Благодаря ,че ме навестихте!

Моля, заповядайте пак!