Моят списък с блогове

  • Magi 60-60sm acrylic on canvas 2012 - Маги 60-60 см.акрил 2012 . Обичам да рисувам познати лица ,затова и повечето ми неща са на мои близки.Имам още един неин портрет,който подарих на родители...
    Преди 11 години

Всичко за мен

Моята снимка
London, Bexleyheath, United Kingdom
Здравейте,казвам се Диана и рисувам откакто се помня .Картините които рисувам са предимно реалистични ,по този стил съм се запалила напоследък.Портретите които съм направила са главно на моето семейство и приятели . Работя с акрил ,аерограф и обикновенни четки.Приятно прeкарване!!!

събота, 25 юни 2011 г.

Тилдичка!


Тилдите са ми много любим типаж.Нежни и невинни и не говорят,сигурно за това.Не че не обичам да говоря,но предпочтам да гледам!Усмихнат ден!

5 коментара:

  1. Аз пък не им харесвам липсата на уста. Напомнят ми на Ханибал Лектър. Иначе са сладки, ама защо са без уста? А картичката ти е хубава, много оригинално с дървеното пате:)

    ОтговорИзтриване
  2. Много ми харесва идеята ти как момиченцето храни гъската, създава усещане за раздвижено пространство.

    ОтговорИзтриване
  3. Не знам дали е пате, или гъсоче, но наистина много добра идея! Изпипана до последния детайл картичка отново! А иначе и аз като Биляна не харесвам Тилдите именно, защото нямат уста. Чак на Ханибал Лектър не ми приличат, но за мен личицата им не носят никаква емоция, не изразяват никакво чувство. Иначе, като изключим и се абстрахираме от липсата на уста, има много красиви и интересни Тилди.

    ОтговорИзтриване
  4. Uhooi,,
    Wow,, This card is very beautiful, nice and interesting,,,

    Uhooi.blogspot.com

    ОтговорИзтриване

Popular Posts

Последователи

Архив на блога

Общо показвания

Powered By Blogger

Търсене в този блог

Етикети

Благодаря ,че ме навестихте!

Моля, заповядайте пак!